Dieselkort

De beste bensinkortene

Spar over 80 øre per liter bensin du fyller


365Privat bensinkort

Dieselkort.com redaksjonen mener at det beste bensinkortet på markedet i dag er 365Privat. Dette kortet gir deg rabatt på både bensin og diesel, så du kan også benytte det som et rent dieselkort om du har dieselbil. Du får 3,65% i cashback per liter hos alle Esso-stasjoner, cashback fungerer i bunn og grunn som vanlig rabatt ved at rabatten settes inn på konto en gang i måneden. I tillegg til rabatten på 2% som du får hos alle bensinstasjonkjedene, får du 34 øre ekstra i rabatt om du tanker opp hos en Esso-forhandler. Disse to rabattene kan legges sammen, dette tilsvarer 81 øre i rabatt per liter om literprisen er på 14kr. Dette er med andre ord et meget gunstig bensinkort og dieselkort om du har muligheten til å fylle hos en Esso-stasjon. Kortet fungerer godt på andre kjeder også, men her får du ikke de 34 ørene ekstra i Esso-rabatt.

Enkelt å søke

Det er svært enkelt å søke på 365Privat sitt bensinkort. Alt du trenger å gjøre er å trykke på banneret til høyre for å komme til søknadsskjemaet. Dette fyller du så ut og sender inn, utfyllingen tar ikke mer enn maks 5 minutter. Du vil så umiddelbart få svar på din søknad via epost. Du kan lese mer om 365Privat bensinkort her.

Gratis å bruke

365Privat er gratis i bruk som bensinkort. Det betyr at om du betaler regningene dine i tide og ikke benytter kortet til annet enn bensin og dieselbetalingen så følger det ingen ekstra utgifter med kortet. Er du en disiplinert bruker kan du med andre ord spare gode penger med dette bensinkortet. Vi opplyser om at maks rabatt er på 2000kr i året, mens Esso-rabatten ikke har noen grense.